Spedlog LTD

International transport company

Имате товар или търсите такъв?

Можете да се свържете с нас и ние ще ви предоставим професионалните си услуги.

нашите услуги

Ние, от "SPEDLOG LTD” предлагаме транспортни решения с автомобилен превоз в Европа за Вашите товари.

Транспортирането на товари от една международна дестинация до друга, често включва използването на различни методи на превоз, оформянето на съпровождащи документи, извършване на митнически формалности. Ние можем да спестим на нашите клиенти време и потенциални главоболия, осигурявайки надеждното транспортиране на Вашите пратки на конкурентни цени. Основно изискване е получването на точна информация относно държавите и пощенските кодове по внос, респективно по износ, обем, тегло на товарите и честота на доставките.
Нашата компания основно обслужва дестинации по внос и износ в Европа:
Германия, Италия,Белгия, Холандия, Чехия, Франция, Испания, Полша, Гърция, Дания, Финландия и Норвегия.

За нас

НИЕ СМЕ SPEDLOG LTD

Ние сме част от група дъщерни компании, които предлагат качествени услуги за сухопътна спедиция, транспорт и логистика. С партньори и агенти в Европа, компанията извършва високопрофесионални услуги чрез сигурен, навременен и изгоден транспорт от фирма до фирма на цял и групажен товар на територията на Европа.

Печелим доверието на клиентите си и изграждаме дългосрочни взаимоотношения с тях, като им предоставяме отлични услуги и им предлагаме креативни решения за оптимизиране на разходите. Нашият най-голям капитал е опитният ни и всеотдаен екип!

За работа и друго

Може да разчитате на нашето адекватно отношение при възникнали въпроси относно присъединяване към нашият екип.

24/7 Съдействие

Можете да се свързвате с нас по всяко време и относно всякакви въпроси, свързани с нашата дейност.

Доставка навреме

С нашите услуги вие може да сте сигурни че вашият товар ще пристигне навреме.

Глобални услуги

Предлаганите от нас услуги са на територията на почти всички държави, не се колебайте да ни попитате за определена дестинация.

Какво казват за нас

Нашата мисия

Стремим се да предоставяме на нашите клиенти и търговски партньори цялостна, икономически ефективна и надеждна гама от услуги, включващи международен транспорт, спедиция и логистика. Нашата цел е да успяваме заедно

Нашата визия

Участваме в спедиторския и транспортен пазар от 2007 година и имаме богат дългогодишен опит в сферата на международния транспорт и спедиция, придобит по време на работата ни в големи международни транспортни компании.

FAQS

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ние не твърдим че сме най добрите на пазара, но ние предоставяме професионални услуги свързани с транспорта, и отношение към клиентите. Нашият вежлив екип ще напрви работатави с нас едно истинско удоволствие.

Ние работим както с директни клиенти (фабрики предприятия) така и с частни превозвачи. Бихме съдействали да ви намираме работа за да удовлетворим вашите представи за една екипна работа.

Нашата компания основно обслужва дестинации по внос и износ в Европа: Austria (Vienna), Belgium (Brussels), Bulgaria (Sofia), Croatia (Zagreb), Cyprus (Nicosia), Czech Republic (Prague), Denmark (Copenhagen), Estonia (Tallinn), Finland (Helsinki), France (Paris), Germany (Berlin), Greece (Athens), Hungary (Budapest), Ireland (Dublin), Italy (Rome), Latvia (Riga), Lithuania (Vilnius), Luxembourg (Luxembourg), North Macedonia (Skopje), Netherlands (Amsterdam (official)), Netherlands (The Hague (de facto)), Norway (Oslo), Poland (Warsaw), Portugal (Lisbon), Romania (Bucharest), Spain (Madrid), Sweden (Stockholm), Switzerland (Bern), United Kingdom (London).