За нас

Ние сме Spedlog LTD

Ние сме част от група дъщерни компании, които предлагат качествени услуги за сухопътна спедиция, транспорт и логистика. С партньори и агенти в Европа, компанията извършва високопрофесионални услуги чрез сигурен, навременен и изгоден транспорт от фирма до фирма на цял и групажен товар на територията на Европа.

Печелим доверието на клиентите си и изграждаме дългосрочни взаимоотношения с тях, като им предоставяме отлични услуги и им предлагаме креативни решения за оптимизиране на разходите. Нашият най-голям капитал е опитният ни и всеотдаен екип!

Spedlog LTD

Нашата мисия

Стремим се да предоставяме на нашите клиенти и търговски партньори цялостна, икономически ефективна и надеждна гама от услуги, включващи международен транспорт, спедиция и логистика. Нашата цел е да успяваме заедно

Нашата визия

Участваме в спедиторския и транспортен пазар от 2007 година и имаме богат дългогодишен опит в сферата на международния транспорт и спедиция, придобит по време на работата ни в големи международни транспортни компании.

Защо нас

24/7 Съдействие

Можете да се свързвате с нас по всяко време и относно всякакви въпроси, свързани с нашата дейност.

Доставка навреме

С нашите услуги вие може да сте сигурни че вашият товар ще пристигне навреме.

Глобални услуги

Предлаганите от нас услуги са на територията на почти всички държави, не се колебайте да ни попитате за определена дестинация.

Бъдете част от глобалната търговия